Välkommen 2021!

Nu är vi redan inne i mars månad och ljuset kommer allt närmare....ser med förväntan fram emot vårsolens värmande strålar...

Det är en märklig tid vi lever i just nu på både gott och ont. Det "goda" ser jag ger både människan och naturen lite andhämtning. Det "onda" allt lidande som människan går igenom. 

Jag bär antikroppar mot covid-19, vilket förvånade när resultatet kom. Visst hade jag känt mig väldigt trött under delar av december och januari. Orkeslös och tungandad, även lite ömhet i olika delar av kroppen, lite förhöjd feber. Perioder levt i dödskuggans dal... börjat inse och förstå att den fysisk övergången närmar sig... ingen återvändo. Handlar om att leva i nuet och i Tacksamhet för varje stund livskraften bär oss vidare. 

Tid finns även nu till eftertanke om livet i sin helhet. Tillsammans med min underbare Make. Vi träffades för 56 år sedan på Liseberg... ett liv som gått i vågor. Ibland ett stilla hav, ibland krusningar som övergått till storm och separation. Men återfunnit Närvaron i varandra... och på den vägen är det.

Vi rensar och försöker befria oss från det vi inte längre behöver bära på. Tagit ned gamla lådor från vinden och med ett överraskande innehåll från 60-talet. Gamla vykort och brev som berättare vår och barnens historia. Ja, det är intressant men väcker också känslor... som ger oss möjlighet att läka än djupare. Vi får minnas och läka det som skaver... låta känslan få finnas, gråta en skvätt, förlåta sig själv och förlåta andra. Vi gjorde då vad vi trodde var det bästa för barnen... 

Känner en djup Tacksamhet till ALLT som Är...

En kurs i Mirakel pågår för fullt via mail med Ulla Wallin (www.levandeigladje) som ledsagare och som förklarar på ett enkelt sätt det som är svårt att förstå. Och vi ska inte förstå med intellektet, utan uppleva med hjärtat. Under ”Läsvärt” kan du läsa mer om Kursen och dess uppbyggnad... samt finns ett Yogapass som stärker ditt hormonsystem. 

SKIFTE

Om ditt hjärta
känns sargat och ledset,
om det är ur led.
Knyt ett band omkring det,
dra det till nuet.
Räkna allt du har
att vara tacksam över. 

av Sofia Sivertsdotter

 

Fredagsyogan har upphåll en tid, men jag kommer inom kort att återuppta min undervisning.

Sköt om dig och Njut av Livet... trots allt!

Namasté!

Margaretha

 

 

 

Här nedan kan du läsa mer om Kvantfysik och annat lite smått och gott...

Här om Amit Goswami, pensionerad professor i fysik...

Här finner du inspirerande text OM KVANTFYSIK!

OM paradigmskifte och ENERGI... Av Elisabet Engqvist

Här en intervju med Tomas Frankell och En Kurs i Mirakel (EKIM)

YOGANS HISTORIA om PANTANJALI..


Reseberättelser;

FIRADE MIN 75 ÅRSDAG i Spanien... 2019

RESAN TILL INDIEN 2014...

Resan till Thailand jul/nyår 2013...

70 ÅRSFESTEN... 2014